Menu

Top 10

De Top 10 meest verkochte banden bij LTD


LTD heeft als groothandel en exclusief importeur van Austone en Athos banden altijd een ruim assortiment van uiteenlopende banden op voorraad. Een aantal vrachtwagenbanden zijn extra geliefd bij onze klanten vanwege hun positieve eigenschappen. Van deze populaire banden hebben wij voor uw gemak een Top 10 gemaakt. Zo vindt u de meest populaire vrachtwagenbanden van LTD extra snel en eenvoudig!

 

 

 

1. AUSTONE ATH155 160K EN 164K - 385/65R22.5

Absolute nieuwkomer binnen LTD is de zeer goed doorontwikkelde ATH155. Een duurzame trailerband die ontwikkeld is met het oog op het behalen van een hoog kilometrage. Voorzien van een gunstig (A-B) energielabel aangezien bij de ontwikkeling goed rekening is gehouden met CO2-besparing zonder in te leveren op prestaties. Leverbaar in 160K maar ook in high-load 164K draagvermogen. Natuurlijk heeft ook deze vrachtwagenband het TüV certificaat en 3pmsf symbool meegekregen. De Austone ATH155 is beschikbaar en te bestellen in de webshop van LTD voor een aantrekkelijke prijs!

 

 

 

2. AUSTONE ADR606 - 315/70R22.5

Deze topper in het trekas banden segment geeft u altijd de grip en tractie die u mag verwachten van een vrachtwagenband. De Austone ADR606 biedt een eersteklas kilometrage, gunstig energielabel en is bovendien geschikt voor herprofileren. Door zijn uitzonderlijke hoge kilometrage is de ADR606 een uitstekende keuze voor gebruik op lange afstanden. Natuurlijk is ook dit Austone product uitgevoerd met 3pmsf en TüV certificaat. De geavanceerde karkasconstructie zorgt voor een hoge weerstand tegen slijtage. Deze populaire trekas vrachtwagenband is nu beschikbaar in de webshop van LTD.

 

3. ATHOS HG2144 164J - 385/65R22.5

Deze Athos vrachtwagenband is van de nieuwste generatie trailerbanden én leverbaar met een draagvermogen tot 5 ton. Veiligheid is gegarandeerd dankzij een voortreffelijk remgedrag (zelfs op natte wegen!) en een indrukwekkend draagvermogen. De band is bovendien voorzien van het bekende TüV certificaat. De Athos HG2144 heeft zijn kwaliteiten ruimschoots bewezen dankzij het geweldige kilometrage en een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Bestel deze vrachtwagenband heel eenvoudig online via de LTD webshop.

4. ATHOS HG2253 164K - 385/55R22.5

Niet voor niets zo populair! De Athos HG2253 stuuras vrachtwagenband staat garant voor superieure prestaties op de weg en neemt een unieke positie in binnen het gamma van LTD. De Athos HG2253 is namelijk de enige stuuras band met maar liefst 5 ton draagvermogen. Daarmee is dit ideale vrachtwagenband voor 10 tons assen. De speciale karkasconstructie en de grotere profielbreedte zorgen voor een uitzonderlijk hoog kilometrage, zelfs bij belastingen tot 5 ton. Bovendien is de band uitgevoerd met 3pmsf en TüV certificaat. De Athos HG2253 is beschikbaar en te bestellen in de webshop van LTD voor een aantrekkelijke prijs!

 

5. ATHOS HG2157 164J - 435/50R19.5

Een populaire trailer vrachtwagenband binnen het assortiment van LTD. Het versterkte karkas en het draagvermogen tot 5 ton garanderen een hoge mate van inzetbaarheid en betrouwbaarheid. Niet voor niets heeft de trailerband HG2157 zijn dienst inmiddels bij veel transporteurs bewezen. De combinatie van een hoog kilometrage en een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding maken deze Athos vrachtwagenband tot een veelgevraagd product. Nu beschikbaar in de webshop van LTD!

 

 

 

6. AUSTONE AAR603 164K - 385/65R22.5

Een completere stuuras band is bijna niet te vinden. De Austone AAR603 is een slijtvaste band en mede daardoor niet voor niets een veelgevraagde vrachtwagenband binnen het aanbod van LTD. De band is speciaal ontwikkeld voor een optimaal kilometer rendement en kenmerkt zich door een constante grip. Ook is de vrachtwagenband uitgevoerd met het 3pmsf en TüV certificaat. De Austone AAR603 is een extreem betrouwbare stuuras band die is voorzien van het bekende LCI systeem en een gunstig milieulabel. LTD is er trots op om deze topper rechtstreeks in onze webshop te kunnen aanbieden!

 

7. ATHOS HG2159S 141/143J - 245/70R17.5 

De Athos HG2159 is de ideale keuze voor de stuur- en traileras. Een vrachtwagenband die uitblinkt uit in prestaties en duurzaamheid. Deze diepladerband heeft zijn diensten al ruimschoots bewezen bij een grote groep tevreden klanten. Met zijn aangepaste profiel is deze geschikt voor een veelzijdige inzetbaarheid. Zekerheid in draagvermogen en kilometrage en dat tegen een zeer gunstige prijs zoals u dat van de Athos producten gewent bent. Verbeter de rijervaring vandaag nog en bestel bij LTD in de webshop deze prestatie gerichte vrachtwagenband heel eenvoudig online.

 

 

 

8. AUSTONE AAR603 141/143J - 265/70R19.5

Een nieuwe maat van de Austone AAR603 binnen het aanbod van LTD. Een robuuste trailerband die in alle omstandigheden zijn mannetje staat. Ook deze vrachtwagenband is, zoals u dat van Austone producten mag verwachten, zeer compleet uitgevoerd. Deze banden maat van Austone is tevens leverbaar in de AAR603 stuuras en de ADR606 trekas band. Keuze te over en altijd eenvoudig online te bestellen via onze webshop.

 

 

 

9. AUSTONE AAR603 150/148J 285/70R19.5

Ook deze vrachtwagenband is uitgevoerd in een nieuwe bandenmaat binnen het gamma van LTD. Zo kunnen wij u een zo breed mogelijk pakket aanbieden. Dit Austone product is ook weer ontwikkeld volgens de hoogste normen en wordt met behulp van geavanceerde machines geproduceerd. De fabrikant van Austone laat niets aan het toeval over als het gaat om kwaliteit en een hoge kilometrage. De maat 285/70R19.5 AUSTONE is bij LTD ook leverbaar in stuur- en trekas band. Nu verkrijgbaar in onze webshop.

 

 

 

10. ATHOS HG2505 - 31580R22.5

De all positionband met ON/OFF loopvlakpatroon is bij LTD al jaren een stabiele topper binnen ons assortiment. De Athos HG2505 vrachtwagenband biedt hoge prestaties in termen van grip en levensduur. Bovendien is het sterke karkas geoptimaliseerd voor verbeterde weerstand tegen stoten, stenen en andere schades. Multifunctioneel inzetbaar in zowel on- als offroad ondergrond. Vertrouw op deze duurzame en betrouwbare all position vrachtwagenband voor maximale prestaties! Nu verkrijgbaar in onze webshop.