Menu

Over LTD

Maak kennis met Lowland Tyre Distribution B.V.

 

Lowland Tyre Distribution B.V. (LTD) is als onderdeel van de Nout-groep een bandengroothandel die truckbanden levert in de Benelux. LTD is exclusief importeur van de kwalitatief hoogwaardige truckbanden van de merken Austone & Athos. Wij werken met een uitgebreid dealernetwerk waarbij elke dealer in een exclusieve regio actief is. Wij werken met een deskundig team medewerkers die flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel hebben staan. Maak kennis met LTD en onze kwaliteitsproducten.

De solide organisatie achter LTD

LTD is onderdeel van De Nout groep. Dit is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de autobranche. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met vijf divisies die stuk voor stuk zijn gerelateerd aan de mobiliteitsbranche. Elke divisie voorziet in servicegerichte, duurzame en innovatieve mobiliteitsoplossingen tegen een competitieve prijs. Net als alle andere divisies van Nout, hebben wij bij LTD hoge service, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Wij zoeken voor elke uitdaging een geschikte oplossing en niet voor niets is ons motto: ‘Het moet leuk zijn om zaken met ons te doen.’

Service aan onze dealers staat voor LTD centraal

Als relatief jong bedrijf actief in de bandengroothandel onderscheidt LTD zich door het exclusieve importeurschap van de bandenmerken Austone en Athos  in de Benelux. Deze merken worden door een aantal dealers vertegenwoordigd die allemaal hun eigen, exclusieve rayon hebben. Hierdoor kunnen de dealers zich onderscheiden met merken die niet direct bij veel universele groothandels te koop zijn. Ook zult u onze merken niet tegenkomen op openbare webshops. Dit geeft LTD als importeur gezamenlijk met onze dealers meer kracht in de regio’s waar wij actief zijn. Bij LTD geloven we er in dat we alleen door een goede samenwerking met onze dealers van onze merken Austone en Athos een succes maken. Daarom zijn wij flexibel, denken we met u mee, geven we kundig advies en zorgen we voor een snelle levering. Een klantgerichte en goede service aan onze dealers staat wat LTD betreft altijd centraal.

LTD is altijd op zoek naar nieuwe dealers die onze kwaliteitsmerken willen vertegenwoordigen. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

LTD is exclusief importeur van Austone 

Austone banden worden geproduceerd bij een van de tien grootste bandenproducenten uit Azie. Bij deze producent (Prinx) worden jaarlijks meer dan 13 miljoen vrachtwagenbanden geproduceerd. U kunt dus rekenen op een grote kennis en ervaring met een sterke focus op innovatie aangaande de productie van deze banden. Zo maakt de fabrikant als enige gebruik van simulatie technologie waarmee er een leidinggevende positie is op het gebied van productie en ontwikkeling. Elke Austone vrachtwagenband wordt uitgebreid getest op ruim 100 punten voordat deze wordt vrijgegeven voor productie. Alle Austone vrachtwagenbanden profiteren van deze werkwijze zodat zij voor iedere vorm van transport de beste prestaties te kunnen leveren. U merkt het: met Austone kiest u voor een uitstekende vrachtwagenband van een gerenommeerde fabrikant die kwaliteit net zo vanzelfsprekend vind als duurzaamheid. Lees meer over Austone banden door hier te klikken.

LTD is exclusief importeur van Athos

Het merk Athos staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en uitmuntende prestaties op de weg. Bij LTD bieden we een uitgebreid assortiment Athos vrachtwagenbanden aan in verschillende maten en profielen. Zo biedt LTD voor elke vrachtwagen, bouwvoertuig of bus de perfecte band en zijn deze snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Of u nu regionaal of langeafstandsvervoer verzorgt, Athos heeft altijd de ideale band voor uw specifieke toepassing. Met Athos kunt u rekenen op de beste band, ongeacht de as-positie van het voertuig. Lees meer over Athos banden door hier te klikken.